Webinar om dysleksi – heldigitalt og helt gratis!

Webinarene gir ikke en grundig gjennomgang i praktisk bruk av våre programmer, men er ment for å gi flere muligheten til å oppdatere seg på tema dysleksi og tilrettelegging i skolen.

Vi setter derfor opp 10 fagwebinar denne høsten, slik at så mange som mulig får tilgang til interessant fagstoff fra forskere, erfaringer fra dyslektikere og tips fra foreldre om hvordan utfordringer med dysleksi godt på vei kan løses eller til og med omdannes til muligheter!

Foredragene er en fin kombinasjon av ulike perspektiv: forskere, lærere, foreldre, brukere og utviklere av digitale hjelpemidler. Webinarene er et fint supplement til våre kurs i praktisk bruk av Lingdys og Textpilot.

LINGIT_SCREENGRAB_-30
LINGIT_SCREENGRAB_-02

Høstens webinarer er historie. Tusen takk til mer enn 1500 deltakere på høstens webinarer. Vi skriver gjerne ny historie i 2021 og er i gang med å lage nye webinar-tilbud. Mer informasjon kommer i desember.

WEBINARER FOR LÆRERE

Webinar 1 for lærere:
Tirsdag 13.10 kl. 09-12
Tirsdag 20.10 kl. 09-12
Tirsdag 10.11 kl. 12-15

Webinar 2 for lærere:
Onsdag 14.10 kl. 12-15
Onsdag 21.10 kl. 09-12
Onsdag 18.11 kl. 12-15

 

WEBINARER FOR FORELDRE

Webinar 1 for foreldre:
Torsdag 15.10 kl. 18-20
Tirsdag 10.11 kl. 18-20

Webinar 2 for foreldre:
Torsdag 22.10 kl. 18-20
Torsdag 19.11 kl. 18-20

To typer webinarer:

Vi har valgt å lage to typer webinarer. Ett som er mer skreddersydd for lærere og pedagoger, og ett som retter seg mot deg med dysleksi eller foresatt til noen med dysleksi, men vi ser ikke bort i fra at mye av innholdet er veldig relevant for begge grupper.

Du kan velge mellom to ulike webinarer for begge grupper. Vi har kategorisert dem inn i 1 og 2 for oversikten sin del. Du får en god miks av presentasjoner fra enkeltpersoner og samtaler mellom flere. Hvert webinar er frittstående, men du er naturligvis velkommen til å melde deg på flere hvis du ønsker det!

WEBINAR OM DYSLEKSI - for deg som er lærer
Mellom fem og ti prosent av alle elever har vansker med å tilegne seg grunnleggende skrive- og leseferdigheter. For å kunne tilrettelegge og tilpasse undervisningen til hver enkelt elev med dysleksi, er det nødvendig å forstå hva dysleksi er, og lære mer om hvordan du som lærer kan bidra til at disse elevene kan delta på lik linje med andre elever, og til en følelse av mestring og motivasjon.

WEBINAR OM DYSLEKSI – for deg som har barn med dysleksi, eller som har dysleksi selv
Vi ønsker at du med dysleksi ikke skal føle deg alene og annerledes med dine utfordringer, og at du som forelder til barn med dysleksi skal få mer kunnskap, lære av andre i samme situasjon og deres erfaringer, og mer om hva som virkelig gjør en forskjell. Kanskje blir du inspirert til å finne dine egne strategier og bli bevisst på hva som fungerer for deg eller ditt barn. Målet vårt er uansett at du skal føle seg mindre alene med dine utfordringer, og snarere tvert i mot, se alle muligheter.

Se smakebiter fra våre webinarer: