Eksempelbilde kurs

Kurs i Lingit-programmer

 

Vi har for tiden et heldigitalt kurstilbud.

På alle kursdatoer har vi tilbud for både lærere og foresatte.  Foresatte kan ta med sitt barn på kurset, dersom barnet er motivert for å delta.

Vi legger fortløpende nye datoer . For å holde deg oppdatert kan du melde deg på vårt nyhetsbrev.

 

HVA PASSER FOR DEG?

• Delta på digitale kursse vår kurskalender
• Bestille internt kurs
• Bestille nettkurs – fyll ut skjemaet

Jeg ønsker tilbud på:

Våre kursholdere

Marianne Kufaas Sæterhaug

Student og superbruker

Bente Henrikka Moxness

Fonetiker og superbruker

Jørn Almberg

Fonetiker og kursansvarlig

Liv Gjertrud Koløen

Lærer og spesialpedagog

Marianne Kufaas Sæterhaug

Student og superbruker

Marianne har mange års erfaring som kursholder i god bruk av Lingdys og Textpilot. Hun har selv dysleksi, og til tross for en tøff skolegang har hun lært seg å mestre sin dysleksi gjennom daglig bruk av digitale verktøy. Marianne har lang fartstid i Dysleksi Ungdom, der hun blant annet har vært leder. I dag studerer hun spesialpedagogikk ved Universitetet i Oslo.

Bente Henrikka Moxness

Fonetiker og superbruker

Bente har jobbet i Lingit siden 2003, blant annet som kursholder på fast basis, og har derfor lang erfaring med alle typer kurs som Lingit tilbyr. Hun jobber til daglig med produktutvikling i Lingit, og kjenner derfor godt til praktisk bruk og funksjonalitet i alle programmene. Bente har bakgrunn som filolog og fonetiker fra NTNU. 

Jørn Almberg

Fonetiker og kursansvarlig

Jørn har holdt kurs hos Lingit siden 2008, og er i dag kursansvarlig. Han var også med på å lage de norske stemmene Isak og Inger, som brukes i både Lingdys og Textpilot. Jørn er utdannet lektor med norsk og engelsk som undervisningsfag, og jobbet som fonetiker ved NTNU før han i 2008 begynte hos Lingit.

Liv Gjertrud Koløen

Lærer og spesialpedagog

Liv Gjertrud jobber i dag som lærer og spesialpedagog på Langeland skole på Stord, og som kursholder for Lingit. Hun er utdannet spesialpedagog innenfor området lese- og skrivevansker. Liv Gjertrud er sertifisert LOGOS-testleder.