Sammenslåing av Lingit og Wizkids

Ønsker du å logge inn på din Wizkids konto? Trykk her.

Du har kanskje hørt at Lingit har blitt en del av Texthelp? Texthelp er verdens ledende leverandør av hjelpemidler. Vi ønsker å fortelle litt om hvordan det er å være en del av Texthelp, vil føre til at vi kan tilby enda bedre støtteverktøy for elever og lærere, og samtidig tilby den beste kundeopplevelsen. 

Texthelp består av flere organisasjoner som brenner for å hjelpe alle med å forstå og bli forstått, og å gi alle like muligheter. I tillegg til Lingit, har også en annen kjent hjelpemiddelleverandør, Wizkids, blitt en del av Texthelp. Lingit og Wizkids går nå sammen for å bringe de beste hjelpemidlene til sluttbrukere i Norge. Nå kan vi slå sammen erfaring og kompetanse for å hjelpe så mange mennesker vi kan over hele landet. 

“Ved å forene disse to selskapene når vi ut til hele spekteret av elever, fra de som har behov for læremidler i forbindelse med lese- og skriveopplæringen, til de som har behov for kompensering på grunn av dysleksi”, sier administrerende direktør i Lingit, Frode M. Thulien. 

La oss se hva dette betyr for elever og lærere:

Lingit vil fortsatt ha stort fokus på dysleksi og på videreutvikling og optimalisering av  hjelpemidler. Lingdys ble i høst,  med hjelp fra Texthelp, oppgradert med mulighet for opplesing av matte. Lingit vil fremover også tilby en mer generell pedagogisk verktøylinje sammen med programmet TxtAnalyser, som kan brukes av alle elever i skolen, og som har funksjoner som ordforslag, opplesing, ordbøker og mye mer.

Texthelp sitt matematikkverktøy, EquatIO, kommer snart til Norge. Verktøyet hjelper blant annet med å skrive likninger, huske symboler og ikke minst gjøre matte tilgjengelig og mer engasjerende for alle.

Lingit og Wizkids har samme visjon - at alle skal ha like muligheter, til å forstå og bli forstått. Sammenslåing av de to selskapene vil føre til at verktøyene våre blir optimalisert og tilgjengelig for enda flere. Vi vil også kunne tilby enda bedre kundeservice og -opplevelse på bakgrunn av felles erfaringer og kompetanse. Både Lingit og Wizkids sine kunder vil få tilgang til et bredere utvalg av verktøy, samtidig  som målet for de eksisterende verktøyene er å fortsatt være de beste og mest unike på markedet.

Her kan du kan lese mer om veien videre og spennende planer fremover.

Har du spørsmål om Lingdys kan du ta kontakt her, har du spørsmål om AppWriter og TxtAnalyser kan du ta kontakt her.