Du har kanskje hørt at Lingit og Wizkids har blitt en del av Texthelp?

Som et resultat av dette har Wizkids og Lingit blitt slått sammen og videreføres som ett selskap, Lingit, på det norske markedet. 

Sammenslåingen av de to selskapene vil føre til at verktøyene våre blir optimalisert og tilgjengelig for enda flere. Vi vil også kunne tilby enda bedre kundeservice og -opplevelse på bakgrunn av felles erfaringer og kompetanse. Både Lingit og Wizkids sine kunder vil få tilgang til et bredere utvalg av verktøy, samtidig som målet for de eksisterende verktøyene er å fortsatt være de beste og mest unike på markedet.

Texthelp er verdens ledende leverandør av hjelpemidler og består av flere organisasjoner som brenner for å hjelpe alle med å forstå og bli forstått, og å gi alle like muligheter, så vår visjon videreføres i aller høyeste grad.

Veien videre

Vi tror at alle trenger noe, men at ikke alle trenger det samme. Vi tror også at skoler som jobber helhetlig, og med samme program for alle elever, kan lykkes enda bedre, og ha større forutsetninger for å gjennomføre noe som hele skolen har eierskap til. Derfor kommer Lingdys nå i to utgaver.

220422_3_FBcover_Lingdys_851x315_KORR1

Lingdys Pluss - for elever med dysleksi:

Lingit vil fortsatt ha stort fokus på dysleksi og på videreutvikling og optimalisering av hjelpemidler. Lingdys ble i høst, med hjelp fra Texthelp, oppgradert med mulighet for opplesing av matte. Vi har i tillegg fått enda flere funksjoner som diktering og en egen skanne-app. Mer om lesetillegget kan du lese her.

Lingdys Pluss er spesialutviklet for elever med dysleksi og er under stadig utvikling og optimalisering. Men Lingdys får du også støtte for tysk, fransk og spansk.

Lingdys Skole - et verktøy for hele skolen:

Vi tilbyr nå også Lingdys Skole - et verktøy som har funksjoner som elever som ikke har dysleksi, også kan ha stor nytte av. Programmet kan brukes til alt fra lese- og skriveopplæringen, utvikling av tekst og ordforråd, innlæring av fremmedspråk (tysk, fransk og spansk) og mye mer. Ikke minst vil det være et godt verktøy for å gi elevene økt digital kompetanse. Lingdys Skole kan for øvrig svært enkelt oppdateres til Lingdys Pluss for elever med dysleksi.

Lingdys Skole videreutvikles stadig. Målet er å få lagt til så mye som mulig av det beste fra AppWriter og TxtAnalyser. Skriverammer er allerede snart på plass, og det jobbes også med å forenkle innstillingene og å få på plass noen av de mest brukte funksjonene fra TextAnalyser. Det kan ta litt tid før vi er helt fornøyd, men vi lover at dette blir bra, og håper du blir med oss på reisen videre.

Har du spørsmål om Lingdys?

Har din skole avtale om leie av AppWriter og TxtAnalyser og du har spørsmål til dette,  kan du ta kontakt her.

equatio_med_th

Gjør matte digitalt med Equatio!

Gode digitale verktøy som gjør det mulig å jobbe digitalt med matte er ikke noe norske elever og lærere er bortskjemt med. Derfor er vi svært glad for å melde om at Texthelp sitt matematikkverktøy, EquatIO, nå kommer på norsk. Verktøyet hjelper blant annet med å skrive likninger, huske symboler og ikke minst gjøre matte tilgjengelig og mer engasjerende for alle. Her er en film som viser litt mer av dette.