Sjekk ut mulighetene med våre programpakker!

nettstedikon_lingit

Aktiveringsnøkkelen din gir tilgang til alle våre lese- og skrivestøtteprogram.

Alle som har dysleksi og får lisens fra NAV eller som kjøper privatlisens på programpakke fra oss, får tilgang til alle våre lese- og skrivestøtteprogram:

Lingdys for Windows

Lingdys for Chrome

Lingdys for Mac

Lingdys for iPad

 

Windows-PC hjemme og iPad på skolen? Ikke noe problem! Du velger selv hvilken plattform du vil jobbe på, og hvilket program du skal bruke.

Jeg har dysleksi - hvordan får jeg aktiveringsnøkkel til alle plattformer?

plattform

Gjelder dette alle typer lisenser?

Du må ha en lisens fra NAV Hjelpemiddelsentral eller privat-/ bedriftslisens for å få tilgang til alle plattformer.

ikoner-03

Hva får jeg egentlig tilgang til?

Du kan velge om du vil bruke Lingdys på Windows-PC, Mac, iPad eller Chromebook. Begge program gir deg med dysleksi like god lesehjelp og skrivehjelp.

kalender

Fra hvilken dato gjelder dette?

Vi startet med ordningen med programpakker 23. april 2019. Dette gjelder først og fremst for elever med dysleksi som har fått egen lisens fra NAV Hjelpemiddelsentral.

ske_nav

Hva skriver jeg i søknaden til NAV?

Søk om det programmet du ønsker eller har fått anbefalt. Lingdys fungerer kjempefint for deg med dysleksi, og leveres med norsk og engelsk i samme programpakke. Skal du søke om programpakke for tysk, fransk eller spansk må dette søkes om som et eget produkt i tillegg.

versjon

Hvilken versjon må jeg ha?

Du må ha siste versjon av Lingdys (versjon 4), Textpilot (versjon 3) eller vårt tidligere program for bruk på Mac, Lingpilot for Mac. Har du eldre versjoner enn dette, kan det være greit å ta kontakt med Hjelpemiddelsentralen i ditt fylke for å høre hvordan du skal gå frem.

ikoner-04

Hva hvis jeg har siste versjon men ikke programpakke?

Hvis du har dysleksi og fikk lisens for siste versjon fra NAV før vi startet med programpakker 23. april 2019 (se forrige punkt), kan du selv hente de tilgangene du ønsker på vår kontoside. Da må du opprette en konto og logge inn dersom du ikke allerede har gjort det.

personliglisens

Jeg har dysleksi og ønsker å kjøpe privatlisens?

Hvis du kjøpte lisens før 22. juni 2019 og har Lingdys 4 eller Textpilot 3, kan du selv hente de tilgangene du ønsker på vår kontoside. Da må du opprette en konto og logge inn dersom du ikke allerede har gjort det. Har du en eldre versjon kan vi tilby deg en oppgradering til rabattert pris.