For alle som trenger hjelp til å lese, skrive og forstå

Har du dysleksi eller andre former for lese- og skrivevansker, skal du ikke se bort i fra at Textpilot kan bli din nye favoritt! Du får effektiv hjelp til både lesing og skriving. Textpilot gjør det enkelt å finne det ordet du er på jakt etter underveis i skrivingen og å forstå innholdet i teksten fordi du kan få den lest opp. Problemer med orddeling, og/å eller å finne riktig ord når de likner hverandre? Du kan få hjelp med det aller meste!

Textpilot finnes i to utgaver. Fullversjonen Textpilot Pluss er for elever med dysleksi. Den litt enklere utgaven Textpilot Skole fungerer utmerket om man ønsker å tilby det samme verktøyet til alle elevene på skolen.

Få hjelp på ditt nivå

For elever med dysleksi

Textpilot Pluss er et kraftig lese- og skriveverktøy som gir hjelp til å lese og skrive norsk og engelsk.

Stavekontrollen takler typiske «norske feil», og ordfullføringen kommer med relevante forslag til ord ut fra teksten du skriver. Finnes også på tysk, spansk og fransk.

Godkjent for bruk på tentamen og eksamen.

Skal du søke om Textpilot Pluss hos NAV Hjelpemiddelsentral er artikkelnummeret 233448.

Søk NAV

Løsning for alle elever

Textpilot Skole – kan gi bedre lese- og skriveferdigheter i alle fag gjennom økt mestring, mer selvstendighet og bedre språk. Stavekontroll, forslag til ord og opplesing gir eleven hjelp til å lese, skrive og forstå.
Kan utvides med digital ordbok og støtte for fremmedspråk.

Vår kostnadsfrie plattformløsning, Lingit Server, gjør individuell tilpasning enkelt og gir økt kontroll og reduserte kostnader.

Elever med større behov for hjelp til å lese, skrive og forstå vil ha god nytta av Textpilot Pluss - en utvidet versjonutviklet for å hjelpe elever med større behov for lese- og skrivestøtte.

Priskalkulator

Lese- og skrivestøtte på flere plattformer

NYHET

Gratis Lingdys for iPad og Chrome!

Alle som har siste versjon av vår lese- og skrivehjelp for Windows eller Mac, får nå mulighet til å få programmet på iPad og Chrome, helt gratis!

Dette gjelder privatlisenser og elever som har personlige lisenser på Lingdys 4, Textpilot 3 Pluss eller Lingpilot.

Last ned Lingdys for iPad og Chrome